İstanbul
+90 543 947 95 80
info@jeffbezosweb.com

Seçilen Uzantıları İçe Aktarma – SEO Hizmeti Sunma – SEO Hizmeti – SEO Hizmeti Ücretleri – SEO Hizmeti Yaptırma

Web Danışmanlık Hizmeti, Seo Hizmeti Al, Mobile Uygulama Yaptır, Back Link Satın Al, Blog Yazdırmak İstiyorum, Web Sitemi Tanıtmak İstiyorum, İngilizce Blog Yazdırmak İstiyorum, Makale YAZDIRMA siteleri, Parayla makale YAZDIRMA, Seo makale fiyatları, Sayfa başı yazı yazma ücreti, İngilizce makale yazdırma, Akademik makale YAZDIRMA, Makale Fiyatları 2022, Makale yazma, Blog Yazdırma, Tasarım Yaptırmak İstiyorum, Tüm bu hizmetlerimizden yararlanmak için mail kanalımızı veya sağ alt köşedeki Whatsapp tuşumuzu kullanabilirsiniz. info@jeffbezosweb.com

Seçilen Uzantıları İçe Aktarma – SEO Hizmeti Sunma – SEO Hizmeti – SEO Hizmeti Ücretleri – SEO Hizmeti Yaptırma

Cihaz Konumu

Seçilen Uzantıları İçe Aktarma

“Dosya türleri” iletişim kutusunda bulunan diğer seçenek, size bir listeden dosya uzantılarını seçme yeteneği verir. Onay işareti olan öğeler içe aktarılacaktır. İletişim kutusunun sol alt köşesindeki metin alanından ve “Özel ekle” düğmesine tıklayarak ek dosya türleri ekleyebilirsiniz.

Bu şekilde eklenen özel öğeler, vurgulanarak ve “Özel sil” düğmesine tıklanarak listeden kaldırılabilir. Bazen birkaç dosya uzantısının aynı dosya türüyle ilişkilendirildiğini unutmayın.

Örneğin *.HTM, *.HTML, *.MHT ve *.MHTML uzantılarının tümü bir Web tarayıcısıyla ilişkilidir. Her uzantıyı noktalı virgülle ayırarak bir dizi özel dosya türünü aynı şekilde ekleyebilirsiniz. *.AAA ve *.BBB dosya uzantılarını birlikte eklemek için metin alanına *.AAA;*.BBB girin.

“Tümünü seç” düğmesi tüm uzantıları otomatik olarak seçer. “Tümünü temizle” düğmesi tüm uzantıları temizler. Sihirbazın bir sonraki iletişim kutusu olan Klasörler, sizi dosyaların içe aktarılması gereken bir veya daha fazla klasörü seçmenize yönlendirir. Klasörler kendi iş istasyonunuzda veya eşlenmiş bir ağ sürücüsünde olabilir.

Bir kullanıcı bir klasör seçer, ardından Dizin liste kutusuna klasöre bir referans yerleştirmek için Ekle düğmesine tıklar. Birden çok klasör seçilebilir. Kaldır düğmesi, vurgulanan bir girişi Dizin liste kutusundan kaldırır.

“Alt dizinlerden dosya al” onay kutusunun tıklanması, Concordance’ı seçili klasörler altında bulunan tüm alt klasörlerden dosya yüklemeye zorlar. Soldaki liste kutusunun altındaki açık metin alanına bir klasörün yolunu manuel olarak da girebilirsiniz.

Bir sonraki iletişim kutusu olan Alanlar, Concordance’ın içe aktaracağı meta veri alanlarını görüntüler ve bu meta verilerin yüklenmesi gereken veritabanı alanlarını belirtmenize olanak tanır.

Hedef veritabanını E-Docs şablonundan oluşturduysanız, meta veri alanları zaten var olacaktır ve bu seçimler zaten varsayılan olarak seçilidir. Veritabanına alanlar eklediyseniz veya bu varsayılan eşlemeleri değiştirmek isterseniz, istediğiniz açılır kutudan bir alan adı seçebilirsiniz.

Sihirbazın bir sonraki iletişim kutusu olan Seçenekler, yükleme sırasında Uyumluluğun nasıl davranacağını değiştirmenize olanak tanır.

• Meta veri alan adlarını eşleştir: Yerel dosyalarla ilişkili standart meta veri değerlerine ek olarak, bu dosyaları oluşturan kullanıcılar kendi özel meta veri alanlarını oluşturma olanağına sahiptir. Bu seçenek, Concordance’a yerel dosyalarla ilişkili kullanıcı tanımlı meta veri alanlarını karşılık gelen veritabanı alanlarıyla eşlemeye çalışması talimatını verir.

• Orijinal belge için köprüler oluşturun: E-Belge şablonunda oluşturulan alanlardan biri FILEPATH’dir. Concordance bir dosya yüklediğinde, dosyayla ilişkili dosya yolunu bu alanda saklar. Bu seçenek işaretlenirse, bir kullanıcı Concordance’ın Gözat görünümündeki alanda yer alan değeri tıkladığında, uygulama kullanıcının bilgisayarına yüklenmişse dosya kendi yerel uygulamasında başlatılacaktır.

• Dosya adını tam yol olmadan sakla: Bu seçenek seçilirse, FILEPATH alanında tam dosya yolu artı dosya adı değil, yalnızca dosya adı depolanır. Bu seçenek, önceki “Orijinal belgeye köprüler oluştur” seçeneğini geçersiz kılmaz.

• Günlük dosyası: Bu metin alanına bir dosya adı girilmesi, Concordance’ın yükleme sırasında oluşturulan mesajların bir günlüğünü oluşturmasına neden olur. Concordance’ın oluşturduğu dosya, bir metin düzenleyicide açılabilen açık metin, ASCII dosyasıdır. Günlük, içe aktarma sürecini gözden geçirmek ve içe aktarılamayan dosyaları belirlemek için kullanışlıdır. Dosyanın oluşturulacağı konumu belirtmek için Gözat düğmesini kullanabilirsiniz.

• Yalnızca düz metin dosyaları: Bu özellik, bir dosyada sayfa sonunu belirten yinelenen bir karakter dizisi olduğunda kullanılır. Concordance, tüm dosyayı tek bir kayıt olarak içe aktarmak yerine, belirlenen karakterlerle her karşılaştığında yeni bir veritabanı kaydı oluşturur. Metin alanına herhangi bir karakter dizisi girebilirsiniz. Bu özellik yalnızca düz metin dosyalarıyla çalışır.

Belge ayırıcı karakterleri belgede sola yaslandığında “Ayırıcı bağlantılı” seçeneğini kullanırsınız. Ayırıcı sola yaslı değilse, bu seçeneği işaretlememelisiniz.

Sihirbazın bir sonraki iletişim kutusu sonuncusudur. İçe Aktar düğmesinin tıklanması, içe aktarma işlemini etkinleştirir. Yükün durumu, Durum ve Mesaj liste kutularından kullanıcıya bildirilir.


Chrome Yer İşaretleri Dışa aktarma
Chrome verileri dışa aktarma
Android Chrome yer işaretlerini Dışa aktarma
Yer işaretlerini dışa Aktarma
Chrome silinen yer imlerini geri getirme
Chrome Yer işaretleri yedekleme
Operadan Chrome aktarma
Chrome yer işaretleri klasörü nerede


Transkriptler

Etkin Concordance veritabanı bir Transcript veritabanı ise Transcripts seçeneği etkinleştirilir; aksi takdirde devre dışı bırakılır. Concordance, “Şablondan veritabanı oluştur” iletişim kutusunun Yasal sekmesinden erişilebilen önceden tanımlanmış bir Transkript veritabanı modeline sahiptir.

Desteklenen döküm biçimleri, LiveNote’un .PTF ve .PCF biçimlerini içerir. LiveNote, mahkeme muhabirlerinin ve tanıklık yapanların gerçek zamanlı elektronik transkriptler oluşturmasına olanak tanıyan popüler bir yazılım programıdır. Uygun biçimde biçimlendirilmiş ASCII metin dosyaları da içe aktarılabilir.

Bu özelliğin çalışması için, içe aktarılacak transkriptlerin düzgün bir şekilde yapılandırıldığı varsayılır. Ayrı satırlar numaralandırılmalı ve çift aralıklı olmalıdır. Bazı farklılıklar olsa da, her satır genellikle en fazla 60 karakter içerir ve her sayfa genellikle en fazla 25 satır içerir. Bir transkripti içe aktarmadan önce, dosyanın temel yapısı hakkında bilgi sahibi olmanız yararlı olacaktır.

Belgeler ➤ İçe Aktar ➤ Transkriptler menüsünün seçilmesi, içe aktarılacak transkript(ler)i içeren klasörü veya alt dizini bulmanızı ister. Bir transkript adına çift tıklayabilir veya onu vurgulayabilir ve “Transkriptleri yükle” iletişim kutusunu etkinleştirmek için Aç düğmesine tıklayabilirsiniz. Aynı klasörden iki veya daha fazla transkript yüklenecekse, klavyede Ctrl tuşunu basılı tutarak ve her transkripte sol tıklayarak bunları seçebilirsiniz.

“Transkriptleri yükle” iletişim kutusu, seçilen tüm transkriptleri sol bölmedeki bir liste kutusunda görüntüler. Özellikler etiketli sağ bölme, Concordance’ın vurgulanmış bir dökümden çıkaracağı veri alanlarını içerir. Transkript düzgün bir şekilde yapılandırılmışsa, bu veriler doğru olacaktır.

Değilse, uygun değerleri bulmak için iletişim kutusunun altındaki önizleme bölmesini kullanarak dökümün gövdesinde gezinebilir ve ardından düzeltmeleri girebilirsiniz. Birkaç transkript içe aktarılacaksa, her transkript üzerine tıklayarak vurgulamalı ve Özellikler bölmesindeki verileri uygun şekilde doğrulamalı veya güncellemelisiniz. Her transkript için Kaydet düğmesine basmalısınız.

Her transkript seçilip doğrulandıkça ve verileri kaydedildikçe iletişim kutusunun altındaki bir ilerleme çubuğu ilerler. Listedeki son transkript için verilerin kaydedilmesi, tüm transkriptlerin yüklenmesine neden olur. Kaydet düğmesindeki etiket Yükle olarak değişir. Yükle düğmesinin tıklanması, ilk Aç iletişim kutusunu yeniden açarak, belki başka klasörlerdeki ek transkriptlerin yüklenebilmesini sağlar.


Web sitelerinizi, arama motorlarında en yukarı getirmek adına sizlere 3 adet paket öneriyoruz. Bu paketler sayesinde web siteleriniz aramalarda 1 yıl içerisinde en yukarıya tırmanacaktır. 

1) Backlink Paketi  50 $ (Yıllık Ücret)
2) Hızlandırma Paketi 300 $ (Yıllık Ücret)
3) Kelime Yönlendirme Paketi 150 $ (Aylık Ücret)


 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

× Bize Whatsapp'tan Ulaşın