İstanbul
+90 543 947 95 80
info@jeffbezosweb.com

Kullanıcı Arayüzü – SEO Hizmeti Sunma – SEO Hizmeti – SEO Hizmeti Ücretleri – SEO Hizmeti Yaptırma

Web Danışmanlık Hizmeti, Seo Hizmeti Al, Mobile Uygulama Yaptır, Back Link Satın Al, Blog Yazdırmak İstiyorum, Web Sitemi Tanıtmak İstiyorum, İngilizce Blog Yazdırmak İstiyorum, Makale YAZDIRMA siteleri, Parayla makale YAZDIRMA, Seo makale fiyatları, Sayfa başı yazı yazma ücreti, İngilizce makale yazdırma, Akademik makale YAZDIRMA, Makale Fiyatları 2022, Makale yazma, Blog Yazdırma, Tasarım Yaptırmak İstiyorum, Tüm bu hizmetlerimizden yararlanmak için mail kanalımızı veya sağ alt köşedeki Whatsapp tuşumuzu kullanabilirsiniz. info@jeffbezosweb.com

Kullanıcı Arayüzü – SEO Hizmeti Sunma – SEO Hizmeti – SEO Hizmeti Ücretleri – SEO Hizmeti Yaptırma

WordPress Ekranı  – SEO Hizmeti Sunma – SEO Hizmeti – SEO Hizmeti Ücretleri – SEO Hizmeti Yaptırma

Kullanıcı Arayüzü

Kullanıcı arayüzünde, bir ızgara oluşturuyoruz ve onu renk değerlerini girmek için üç metin kutusu ve her alan için bazı tanımlayıcılar ile dolduruyoruz. Bu örnekte çeşitli öğeler oluşturmak için bir HTML parçacığı kullanmak yerine DOM nesnesini kullanıyoruz.

DOM nesnesi, çeşitli öğeler oluşturmak ve web sayfasının Belge Nesne Modelini değiştirmek için birkaç statik yöntem içerir. İki div elementi ve bir paragraf elementi oluşturup sayfadaki panele ekliyoruz. Bunlar, seçilen rengin onaltılık değerini göstermeden önce div’de yukarı ve aşağı kaydırmak için yükseklik efektinin uygulanacağı öğeyi oluşturmak için kullanılacaktır.

workPanel bir GWT parçacığı olduğundan, temeldeki DOM öğesine erişim elde etmek için tüm parçacıklarda sağlanan getElement() yöntemini çağırırız ve ardından ona div öğesini ekleriz.

Geçerli rengin ilk onaltılık değerini ayarlamak ve Moo.fx’ten yükseklik efekti nesnesini ayarlamak için bir kez daha DeferredCommand kullanıyoruz. Renk onaltılı değeri olan dizeyi görüntülemek için bir paragraf öğesi kullandığımız için, iç metnini DOM nesnesini kullanarak ayarlamamız gerekiyor. Bunun yerine bir GWT parçacığı kullansaydık, değeri setText() yöntemini çağırarak ayarlardık.

Son olarak, onKeyPress() yönteminde önce colordiv’in yüksekliğini değiştiririz, böylece öğe yukarı kayar. Daha sonra 500 milisaniyede çalması için bir zamanlayıcı programlıyoruz ve zamanlayıcı ateşlendiğinde kırmızı, yeşil ve mavi metin kutularındaki mevcut değerlerle yeni bir renk nesnesi oluşturuyoruz, colorText öğesinin metnini onaltılık değere ayarlıyoruz. ve ardından colordiv’in yüksekliğini değiştirin, böylece bu değeri görüntülemek için aşağı kayar. Zamanlayıcı biraz yavaşlatmak için gereklidir, böylece geçişi ve efekti net bir şekilde görebilirsiniz.

Thomas Fuchs tarafından yazılmış, web sayfası içinde her türden şık geçişlere ve görsel efektlere olanak tanıyan harika bir JavaScript kitaplığı. Prototip JavaScript çerçevesinin üzerine inşa edilmiş, tarayıcılar arası uyumlu bir kitaplıktır. Aynı zamanda, çeşitli uygulamalarda yaygın olarak kullanılan ve en önemlisi Ruby On Rails web çerçevesine dahil olan en popüler Web 2.0 kitaplıklarından biridir.

Script.aculo.us efektleri, bu kitaplığın bir parçası olan Effect sınıfı tarafından entegre edilmiş ve sağlanmıştır. GWT uygulamamızda çeşitli efektleri çağırmak ve kullanmak için bu sınıfı kullanacağız. Bu bölümdeki diğer bölümlerin aksine, burada JSNI kullanmayacağız, ancak bazı hoş tarayıcı efektleri sağlamak için uygulamamızın içindeki mevcut bir sarmalayıcı kitaplığı nasıl kullanacağımızı göstereceğiz.


Kullanıcı arayüzü nedir
Kullanıcı arayüzü tasarımı Nedir
Komut arayüzü Nedir
Kullanıcı arayüzü örnekleri
Kullanıcı arayüzü tasarımı
Donanım arayüzü
Kullanıcı arayüz tasarımı Nasıl Yapılır
Kullanıcı arayüzü Tasarımı örnekleri


Efektleri Uygulamak

gwt-widget kitaplığı, sürdürülen GWT çerçevesine yönelik harika bir uzantı ve geliştirme grubudur. Etkileri saran bir Java sınıfı sağlar ve bu sınıfı uygulamamızda kullanacağız. Her biri küçük bir resim dosyası içeren iki sıra ve dört sütundan oluşan bir ızgara ekleyeceğiz ve resimlerin her birine bir efekt uygulayacağız.

Kitaplık için Java sarıcı sağlayan gwt-widgets modülüne başvurmamız gerekiyor. Bu, GWT’nin modül kalıtım özelliğinden yararlanıyor. Az önce Ne Oldu? bölümünde bu kavramın açıklamasına gireceğiz. bu numunenin bölümü.

Izgarayı eklemek için aşağıda verilen adımları izleyin:

1. Aşağıdaki girişi, mevcut Samples.gwt.xml dosyasına ekleyin.
2. Yukarıdaki modül tarafından kullanılan prototip ve Script.aculo.us JavaScript dosyalarını ekleyin.
3. com.packtpub.gwtbook’ta Scriptaculous Effects Panel.java adlı yeni bir Java dosyasında bu uygulama için kullanıcı arabirimi oluşturun. sample.client.panels paketi. İki satır ve dört sütundan oluşan bir ızgara oluşturun. Sekiz görüntü, sekiz düğme ve bir çalışma paneli oluşturun.
4. Soldurma efekti için düğmeyi ve resmi bir Dikey Panele ekleyin ve paneli ızgaraya ekleyin.
5. Solma efekti düğmesine tıklamayı dinlemek için bir olay işleyici ekleyin ve uygun Script.aculo.us efektini çağırın.
6. Bir VerticalPanel’e sallama efekti için düğme ve resim ekleyin ve paneli ızgaraya ekleyin.
7. Sallama efekti düğmesinin tıklanmasını dinlemek için bir olay işleyici ekleyin ve uygun Script.aculo.us efektini çağırın.
8. Bir VerticalPanel’e büyütme efekti için düğmeyi ve resmi ekleyin ve paneli ızgaraya ekleyin.
9. Büyüme efekti düğmesine tıklamayı dinlemek için bir olay işleyici ekleyin ve uygun Script.aculo.us efektini çağırın.
10. Körleştirme efekti için düğmeyi ve resmi bir Dikey Panele ekleyin ve paneli ızgaraya ekleyin.
11. Körleştirme efekti düğmesine tıklamayı dinlemek için bir olay işleyici ekleyin ve uygun Script.aculo.us efektini çağırın.
12. Bir VerticalPanel’e puf efekti için düğme ve resim ekleyin ve paneli ızgaraya ekleyin.
13. Nefes efekti düğmesine tıklamayı dinlemek için bir olay işleyici ekleyin ve uygun Script.aculo.us efektini çağırın.
14. Bir VerticalPanel’e küçültme efekti için düğmeyi ve resmi ekleyin ve paneli ızgaraya ekleyin.
15. Küçültme efekti düğmesine tıklamayı dinlemek için bir olay işleyici ekleyin ve uygun Script.aculo.us efektini çağırın.
16. Bir VerticalPanel’e titreşim efekti için düğmeyi ve resmi ekleyin ve paneli ızgaraya ekleyin.
17. Titreşim efekti düğmesine tıklamayı dinlemek için bir olay işleyici ekleyin ve uygun Script.aculo.us efektini çağırın.
18. Son olarak, bu uygulama hakkında açıklayıcı metin görüntüleyen küçük bir bilgi paneli oluşturun, böylece Samples uygulamamızdaki mevcut örnekler listesinde bu örnek seçildiğinde bu metni görüntüleyebiliriz. Bilgi panelini ve çalışma panelini bir yerleştirme paneline ekleyin ve widget’ı başlatın.
19. Başvurulan sınıfları bulabilmek için gwt-widgets.jar dosyasını Eclipse’deki derleme yoluna ekleyin.

Modüller, bir GWT projesi için yapılandırma ayarlarını içeren XML dosyalarıdır. Samples projemiz için olanı zaten gördük ve kullandık. Bu, uygulamamız tarafından kullanılan harici JavaScript dosyalarının yanı sıra, uygulamamız tarafından kullanılan RPC hizmetleri vb. girişlerine başvurduğumuz dosyadır. GWT modülleri ayrıca diğer modüllerden devralma yeteneğine de sahiptir.

Bu, devralan modülün devralınan modülde bildirilen kaynakları kullanmasını sağlar. Yinelenen kaynak eşleme sorununu önler ve yeniden kullanımı teşvik ederek GWT kitaplıklarının modüller halinde paketlenmesini, dağıtılmasını ve projeler arasında yeniden kullanılmasını kolaylaştırır.

inherits etiketini kullanarak ve modülün tam adını sağlayarak, devralınacak modülü belirtebiliriz. Tüm GWT uygulamaları, temel web araç seti öğelerini sağlayan com.google.gwt.user.User modülünden devralmalıdır. 


Web sitelerinizi, arama motorlarında en yukarı getirmek adına sizlere 3 adet paket öneriyoruz. Bu paketler sayesinde web siteleriniz aramalarda 1 yıl içerisinde en yukarıya tırmanacaktır. 

1) Backlink Paketi  50 $ (Yıllık Ücret)
2) Hızlandırma Paketi 300 $ (Yıllık Ücret)
3) Kelime Yönlendirme Paketi 150 $ (Aylık Ücret)


 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

× Bize Whatsapp'tan Ulaşın