İstanbul
+90 543 947 95 80
info@jeffbezosweb.com

İçerik Yönetimi – SEO Hizmeti Sunma – SEO Hizmeti – SEO Hizmeti Ücretleri – SEO Hizmeti Yaptırma

Web Danışmanlık Hizmeti, Seo Hizmeti Al, Mobile Uygulama Yaptır, Back Link Satın Al, Blog Yazdırmak İstiyorum, Web Sitemi Tanıtmak İstiyorum, İngilizce Blog Yazdırmak İstiyorum, Makale YAZDIRMA siteleri, Parayla makale YAZDIRMA, Seo makale fiyatları, Sayfa başı yazı yazma ücreti, İngilizce makale yazdırma, Akademik makale YAZDIRMA, Makale Fiyatları 2022, Makale yazma, Blog Yazdırma, Tasarım Yaptırmak İstiyorum, Tüm bu hizmetlerimizden yararlanmak için mail kanalımızı veya sağ alt köşedeki Whatsapp tuşumuzu kullanabilirsiniz. info@jeffbezosweb.com

İçerik Yönetimi – SEO Hizmeti Sunma – SEO Hizmeti – SEO Hizmeti Ücretleri – SEO Hizmeti Yaptırma

Ana Aktivite

Etki Alanı Yönetimi

Her Web uygulamasının, o Web uygulamasına benzersiz ve doğrudan erişim için kullanılan bir İnternet adresi vardır. Ayrıca bu adres, bahsedildiği gibi pazarlama amaçları için önemli bir stratejik öneme sahiptir.

Günümüzde kayıt, alan adlarının atanması ve yönetilmesinden ve ulusal ve küresel düzeyde faaliyet göstermekten sorumlu çok sayıda alan adı kayıt şirketi tarafından sunulmaktadır. Dış dünya ile iletişim kurmak için yalnızca tek bir alan adı kullanılması önerilir.

Bu sözde “ana alan” Web uygulama sahibinin dijital markası olarak düşünülebilir. Ayrıca, ana alan ve ürün ve hizmetleriyle ilgili diğer alanların da Web uygulamasına yönlendiren ikincil alanlar olarak kullanılması önerilir.

Bu, rakiplerin bu alan adlarını edinmelerini ve kendi amaçları için kullanmalarını sağlar. Ek olarak, iyi düşünülmüş bir etki alanı konsepti, oldukça faydalı bir “trafik oluşturucu”dur.

Bir Web uygulamasının çalışması sırasında, sahip olduğunuz alan adlarının dikkatli bir şekilde yönetilmesine ve özensiz kullanım nedeniyle alan adını kaybetme riskini önlemek için yıllık ücretlerin zamanında ödenmesine özen gösterilmelidir.

Sürekli gözlem, bazen daha önce alınmış olan ve kullanılabilir hale gelen alan adlarının satın alınmasına izin verir. Bununla birlikte, bu pazarlama önlemi, “alan işgaline”, yani daha sonra nakde çevirme umuduyla kullanılmadan bir alan adının kaydedilmesine neden olmamalıdır.

İçerik Yönetimi

“İçerik Yönetimi, içeriklerin sistematik ve yapılandırılmış tedarik edilmesi, oluşturulması, hazırlanması, yönetimi, sunumu, işlenmesi, yayınlanması ve yeniden kullanılmasıdır”.

Bu tanım, daha sonra Web içerik yönetimi olarak bilinen HTML belgelerinde temsil edilen metin, resimler, ses, video vb. gibi bir Web uygulamasının içeriğine uygulanabilir.

İçeriğin kalitesi, Web uygulamalarının kabulü için özellikle önemli bir faktördür. Güncel ve zengin Web uygulaması içeriği, müşteri kazanmaya hizmet eder, ancak aynı zamanda özellikle sitenin kalıcılığını artırmaya, yani bir Web sitesi hakkında bir ziyaretçiyi daha uzun süre kalmaya ve geri dönmeye teşvik eden her şeye hizmet eder.

Bu bağlamda, bir Web uygulaması başlatıldığı anda kritik bir minimum yüksek kaliteli içerik kütlesine sahip olmalıdır. Bununla birlikte, içerik oluşturma ve hazırlama için en yüksek maliyet, esas olarak Web uygulamasının lansmanını takip eden dönemde ortaya çıkmakta ve bu nedenle işletme ve bakım aşamasının merkezi bir görevini oluşturmaktadır.

Kurumsal bakış açısından, iş akışlarının tanımı ve katılan kişilerin uygun rol dağılımı dahil olmak üzere bağımsız bir içerik düzenleme grubunun oluşturulması veya devam eden içerik bakımının üçüncü taraf bir hizmete yaptırılması gibi uygun önlemler alınmalıdır. Sağlayıcı. İçerik sendikasyonunun kullanımı, uygun sözleşme anlaşmaları gerektirir.

Diğer bir stratejik yön, telif hakları, yazarların hakları vb. ile ilgilidir. Bir Web uygulamasında kullanılacak olan resim, video, logo vb. haklarıyla bağlantılı yasal konulara özel dikkat gösterilmelidir. Okuyucular, internette telif hakları hakkında zengin bilgiler bulabilirler.

Teknik açıdan bakıldığında, Web uygulamasının mimarisinin içerik, yapı ve sunumu birbirinden ayırma anlamında içerik yönetimini teknik olmayan personele dağıtmasına izin vermesi önemlidir.

Diğer şeylerin yanı sıra, bu, ticari bir aracın, yani bir içerik yönetim sisteminin (CMS) kullanılıp kullanılmayacağına veya içerik yönetimine yönelik ve makul bir şekilde bir veritabanı yönetim sistemine dayalı sistem bileşenlerinin uygulanıp uygulanmayacağına ilişkin sorularla ilgilidir.

İçerik yönetiminin bir başka önemli yönü de Web’in küreselliğidir; bu, sayfaların çok dilli içerik sunması gerekebileceği anlamına gelir ve bu da normalde önemli bir maliyet anlamına gelir. Her durumda, içerik bir sitenin ana hedef grubunun ulusal dilinde ve ayrıca İngilizce olarak hazırlanmalıdır.

Dil sürümlerinin sayısının dikkate alınması, tasarım aşamasında olduğu kadar erken bir aşamada önemlidir ve bakım maliyeti dikkate alınarak yapılmalıdır. Ancak çoğu durumda, dahili yabancı dil yeterlilikleri oluşturmak işe yaramaz. Bir çeviri bürosuyla veya serbest çevirmenlerle işbirliği yapmak normalde daha iyi bir seçimdir. İlgili bir yön, içerik sendikasyon uygulamalarında ilgi konusu olan para birimi sorunlarıdır.


Dijital içerik yönetimi
İçerik yönetim sistemleri Nelerdir
İçerik yönetimi Nedir
İçerik yönetim sistemi Nedir
İçerik yönetim sistemi örnekleri
Cms Nedir Ne İşe Yarar
Cms Nedir nasıl Kullanılır
Cms açılımı Nedir


İçerik Güncelleme Hızı ve Para Birimi Talebi

Bir Web uygulamasının yapısı ve sunumu belirli değişiklik taleplerine tabi olmakla birlikte, genellikle uzun bir süre sabit tutulur. Buna karşılık, çoğu Web uygulamasının içeriği kalıcı değişikliklere tabidir.

İşletme ve bakım aşamasında özellikle ilgili olan kalite hususları, sürekli olarak yeni içerik oluşturulmasını gerektiren içeriğin hacmi ve içeriğin tutarlılığı ve güvenilirliği ile yakından ilgili olan geçerliliğidir.

İçeriğin güncel olmasını sağlamak, Web uygulama türüne bağlı olarak çeşitli güncelleme döngülerini gözlemlememiz gerektiği anlamına gelir. Doğası gereği, bu güncelleme döngüleri, bilgi değişir değişmez (“talep üzerine”) veya saatlik olarak düzenlemenin gerekli olduğu bir haber sitesi için çok daha kısadır.

Şirket sunumu gibi diğer siteler için günlük, haftalık, aylık ve hatta üç aylık güncelleme hızı yeterli olabilir. Ancak özellikle e-ticaret uygulamaları için sadece Web uygulamasının türüne bakmak yeterli değildir. Para birimi gereksinimlerini tek içerik birimleri (metin, resim vb.) düzeyinde dikkate almalı ve bunları karşılamaya çalışmalıyız.

Zayıf içerik para birimi, kullanıcıların siteye olan güvenini kaybetmesine neden olabilir. Örneğin, bir seyahat endüstrisi Web uygulaması, farklı değişim sıklığı gereksinimleri ve farklı para birimi gereksinimleri olan bilgi birimleri içerir. Müsaitlik bilgileri kalıcı olarak değişebilirken, fiyatlandırma bilgileri dönemsel olarak değişir.

Her ikisi için de döviz talebi yüksektir çünkü bu bilgiler, kullanıcılar çevrimiçi rezervasyon yaptıklarında ticari işlemler için temel oluşturur. Yanlış fiyatlar iptallere neden olabilir.

Güncel olmayan kullanılabilirlikler, boş kapasitelerin bu şekilde görülmediği ve bu nedenle satılmadığı durumlara yol açabilir; yelpazenin diğer ucunda, listelenen kapasiteler gerçekte mevcut olmadığında çifte rezervasyona yol açabilirler. Buna karşılık, bir otel veya tatil evinin tanımının sık sık değişmesi muhtemel değildir ve güncel olmasalar kullanıcılar veya site sahipleri için muhtemelen olumsuz sonuçlar doğurmayacaktır.

Bir içerik yönetimi bileşeni kullanırsak, içeriği yönettiğimiz zaman ile yeni veya değiştirilmiş içeriğin Web sayfalarında göründüğü zaman farklılık gösterebilir, bu da kullanıcıların içerik para birimini nasıl algıladıkları üzerinde olumsuz bir etkiye sahiptir. Bu, Web sayfaları oluşturmak için kullanılan stratejiye bağlıdır.

Anında, yani bir kullanıcının isteği anında dinamik olarak bir Web sayfası oluşturmak, maksimum para birimi sağlar, ancak çalışma zamanında düşük performansa yol açabilir. Periyodik olarak, örneğin günde bir kez bir Web sayfası oluşturmak ve örneğin dosya sisteminde depolamak, ayrıca Web sayfası gerçekleştirme olarak da anılır, daha kısa yanıt sürelerine ve daha yüksek kararlılığa yol açar, çünkü güncellenmiş Web sayfaları istendiğinde zaten kullanılabilir durumdadır. 

Bununla birlikte, periyodik oluşturma, veri tutarlılığından yoksundur ve yalnızca düşük para birimi talepleri olan içerik için anlamlıdır. İçeriğin yönetildiği zamanda bir sayfa oluşturmak, her iki yaklaşımın avantajlarını birleştirir, ancak içerik ve Web sayfaları arasındaki ilişkiyi sürdürmek için önemli bir çaba gerektirir.

Performansı artırmak için Web önbelleğe alma bileşenleri kullanıldığında da aynı sorunlar ortaya çıkar. Ticari önbelleğe alma araçları, ör. SQUID, belirli bir Web sayfasının para birimi talebine bağlı olarak güncelleme oranını kontrol eden her Web sayfası için örneğin bir son kullanma tarihi gibi önbellek kontrolü yönergelerinin ayarlanmasına izin verir.


Web sitelerinizi, arama motorlarında en yukarı getirmek adına sizlere 3 adet paket öneriyoruz. Bu paketler sayesinde web siteleriniz aramalarda 1 yıl içerisinde en yukarıya tırmanacaktır. 

1) Backlink Paketi  50 $ (Yıllık Ücret)
2) Hızlandırma Paketi 300 $ (Yıllık Ücret)
3) Kelime Yönlendirme Paketi 150 $ (Aylık Ücret)


 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

× Bize Whatsapp'tan Ulaşın