İstanbul
+90 543 947 95 80
info@jeffbezosweb.com

Web Ratio Site Geliştirme Stüdyosu – SEO Hizmeti Sunma – SEO Hizmeti – SEO Hizmeti Ücretleri – SEO Hizmeti Yaptırma

Web Danışmanlık Hizmeti, Seo Hizmeti Al, Mobile Uygulama Yaptır, Back Link Satın Al, Blog Yazdırmak İstiyorum, Web Sitemi Tanıtmak İstiyorum, İngilizce Blog Yazdırmak İstiyorum, Makale YAZDIRMA siteleri, Parayla makale YAZDIRMA, Seo makale fiyatları, Sayfa başı yazı yazma ücreti, İngilizce makale yazdırma, Akademik makale YAZDIRMA, Makale Fiyatları 2022, Makale yazma, Blog Yazdırma, Tasarım Yaptırmak İstiyorum, Tüm bu hizmetlerimizden yararlanmak için mail kanalımızı veya sağ alt köşedeki Whatsapp tuşumuzu kullanabilirsiniz. info@jeffbezosweb.com

Web Ratio Site Geliştirme Stüdyosu – SEO Hizmeti Sunma – SEO Hizmeti – SEO Hizmeti Ücretleri – SEO Hizmeti Yaptırma

Android'de Kodlama

Web Ratio Site Geliştirme Stüdyosu

Kısa geliştirme döngüleri ve Web uygulamalarının karmaşıklığı nedeniyle, yalnızca modellemeyi değil aynı zamanda ve özellikle otomatik kod oluşturma ve model tutarlılık kontrolünü de destekleyen araçların kullanılması önerilir. Aşağıdaki alt bölümlerde, bu tür araçlara örnek olarak WebRatio Site Development Studio, VisualWADE ve OpenUWE Suite açıklanmaktadır.

WebRatio Site Geliştirme Stüdyosu, Web Modelleme Dili (WebML) üzerine kurulu model tabanlı bir geliştirme aracıdır. Bu araç, köprü metni modellemesi için kendi gösterimini kullanır ve ek olarak ER gösterimini ve UML’yi destekler.

Aracın kod üreteci, XML’de temsil edilen içerik ve köprü metni modellerini gerekli veritabanı gösterimine ve veritabanı bağlantılarına, ayrıca yazılım bileşenlerine ve farklı çıktı biçimlerine (HTML, WML, PDF, Microsoft Word) dönüştürmek için XSL’yi kullanır.

WebRatio, açıklamalı sayfaları ek programlama etkinlikleri olmadan otomatik olarak XSL stil sayfalarına dönüştürecek olan sayfaların sunumunu oluşturmak için EasyStyle adlı bir araç kullanır.

WebRatio tarafından oluşturulan Web uygulaması, XML dosyaları kullanılarak yapılandırılabilen bir dizi Java bileşenine dayalı bir çalışma zamanı çerçevesinde konuşlandırılır. Çalışma zamanı mimarisi, MVC-2 tasarım modeline dayalıdır ve Jakarta Struts açık kaynak platformu ve JSP etiket kitaplıkları için uygundur.

Görsel WADE

VisualWADE aracı, OO-H yöntemini temel alır. Bu araç, XML, ASP, JSP ve PHP tabanlı uygulamaların modellenmesini ve otomatik olarak oluşturulmasını destekler. VisualWADE, bir UML modelini iki ek modelle zenginleştirir: “Navigasyon Görünümü”, bir Web uygulamasının köprü metni yönünü modellemek için kullanılır ve “Sunum Görünümü”, bir dizi şablon kullanarak yapısı ve davranışıyla ilgili olarak kullanıcı arayüzünün etkileşim öğelerini temsil eder.

Bu, kullanıcı arayüzünün cihazdan bağımsız bir tanımını verir. Bu açıklama, oluşturucular tarafından farklı çalışma zamanı ortamları ve aygıtları için Web uygulamasını otomatik olarak oluşturmak için kullanılabilir.

UWE’yi Açma

OpenUWE araç paketi, UWE metodolojisini kullanan Web uygulamalarının tasarımı ve üretimi için bir geliştirme ortamıdır. Bu süitin ana özelliği, yerleşik standartlara dayalı açık mimarisidir. Bu standartlar hem açık kaynaklı hem de ticari araçlar tarafından desteklenir.

Mevcut sürümünde (hâlâ geliştirme aşamasındadır), bu geliştirme ortamı ArgoUWE durum aracını ve bir model tutarlılık denetleyicisi, bir düzen düzenleyici ve Cocoon XML Yayınlama Çerçevesi ve Java Sunucu Sayfaları için kod oluşturuculardan oluşan UWEXML çerçevesini içerir. Bu mimarideki ortak veri değişim dili, genişletilebilir UWE meta modeline dayanmaktadır.

ArgoUWE vaka aracı, açık kaynaklı CASE aracı ArgoUML’ye dayalıdır. ArgoUWE, yalnızca UWE gösterimini desteklemekle kalmaz, aynı zamanda UWE metamodeli için belirtilen OCL kısıtlamalarına göre modellerin tutarlılığını da kontrol eder.

Tutarlılık kontrolü, ArgoUML’nin bilişsel tasarım eleştirisi özelliğine gömülüdür ve bir arka plan iş parçacığında çalışır, böylece kullanıcı model eksiklikleri konusunda uyarılır ancak kesintiye uğramaz. Meta-model ve UWE UML profili arasında tanımlanan bir eşleme mekanizması, diğer herhangi bir standart UML CASE aracıyla alternatif olarak modeller oluşturmak için kullanılabilir. Model değişimi XMI tabanlıdır.


Video Çekim Teknikleri
Video çekim teknikleri pdf
Video Çekim Kursu
Video YAPIM TEKNİKLERİ Ege Üniversitesi
Video Çekim Uygulamaları dersi
Video kamera eğitimi
Adobe Premiere Pro Kurgu
Fotoğraf çekim Teknikleri


Görünüm

Son on yılda Web uygulama modellemesi için çok sayıda farklı yöntem geliştirilmiştir. Bununla birlikte, bazı yöntemler muhtemelen daha fazla geliştirme sürecinde birleşecektir. Bu yakınsama eğiliminin ne kadar ileri gideceğini ve sonunda UML’nin gelişimine benzer şekilde “Birleşik Web Modelleme Dili”ne yol açıp açmayacağını tahmin etmek şu anda zor.

Bununla birlikte, notasyon dili olarak UML’yi kullanmaya yönelik bir eğilim olduğu tartışılmaz. Bazı yöntemler, tescilli gösterimlerinden UML uyumlu olana geçmekte ve yöntemleri için bir UML profili sunmaktadır.

Başarılı olacak yöntemler, modelleme yöntemleri için sunulan araç desteği ile belirlenecektir. Gelecekte, araçlar sistematik olarak yalnızca gösterimi değil, aynı zamanda model güdümlü bir geliştirme yaklaşımına izin veren geliştirme sürecini de destekleyecektir.

Ancak bu, mevcut durumun aksine, yöntemlerin net yönergeler ve yaklaşımlar tanımlaması gerektiği anlamına gelir. Bu aynı zamanda, çevik yaklaşımların büyük olasılıkla dikkate alınması gerektiği, ancak (yarı) otomatik üretim açısından uyumlu hale getirilmeleri gerektiği anlamına gelir.

Ayrıca, model güdümlü mimari (MDA) ve Sorgu/Görünüm/Dönüşüm (QVT) için OMG standartlarını izleyen model güdümlü geliştirme alanındaki yenilikler, yöntem ve araçların daha fazla geliştirilmesi üzerinde etkili olacaktır. Bu, özellikle farklı heterojen çalışma zamanı platformları ve yayınlama çerçeveleri kullanan Web uygulamalarıyla uğraşmamız gerektiğinden önemlidir.

Model yeniden kullanımı için bir başka ilgi noktası, Web uygulama ailelerinin ve Web uygulama çerçevelerinin modellenmesi olacaktır. OOHDM çerçevesinin tanıtılması, bu yönde bir ilk adımı temsil eder.

Son zamanlarda, Web uygulamalarının giderek artan işlemsel gereksinimlerini karşılamak için Web uygulaması modellemesine iş akışı kavramlarının dahil edilmesine özel bir ilgi gösterilmiştir.

Web uygulamaları için mobil cihazların kullanımı sürekli olarak arttıkça, bir Web uygulamasının bağlamının modelleme aşamasında olduğu gibi dikkate alınması giderek daha önemli hale gelecektir.

Ancak şu anda yalnızca birkaç yaklaşım özelleştirmeyi kapsamlı bir şekilde ele almaktadır. Modellerin karmaşıklığı arttıkça kalitelerinin ve kalite güvencelerinin şiddetli sorunlar haline gelmesi beklenebilir.

Web hizmetlerinin model tabanlı Web uygulama geliştirme projelerine dahil edilmesi yeni zorluklar getirecektir; en kritik olanı muhtemelen yukarıdan aşağıya modelleme ve mevcut hizmetlerin aşağıdan yukarıya entegrasyonu ve yeterli araç desteği arasındaki etkileşimdir.

Bir Web uygulamasının kalitesi, temel mimarisinden önemli ölçüde etkilenir. Eksik veya atlanan mimari yönler, Web uygulamalarının kalite gereksinimlerinin gerçekleştirilmesini zorlaştırmakta, hatta bunların karşılanmasını tamamen imkansız hale getirmektedir.

Düşük performans, yetersiz bakım ve genişletilebilirlik ve bir Web uygulamasının düşük kullanılabilirliği genellikle uygun olmayan bir mimariden kaynaklanır. Mevcut Web sunucuları, kullanılan uygulama sunucuları veya eski sistemlerin entegrasyonu gibi teknik kısıtlamalara ek olarak, Web uygulamalarının mimarileri, örneğin mimarın deneyimi gibi, içine yerleştirildikleri kurumsal çerçeveyi de dikkate almalıdır.

Esnek çok katmanlı mimarilerin kullanımı, çoklu ortam içeriklerinin dikkate alınması ve mevcut veri havuzlarının ve uygulamaların entegrasyonu, Web uygulamaları için başarılı mimarilerin geliştirilmesindeki zorluklardır.

Mimarilerin genel özelliklerine ek olarak, bu bölüm, kalıplar ve çerçeveler biçimindeki mevcut mimari bilginin Web uygulamalarının kalitesi üzerindeki etkisini tartışır. Ayrıca, bu bölümde tipik Web uygulama mimarileri ve bunları oluşturmak için gereken bileşenler açıklanmaktadır.


Web sitelerinizi, arama motorlarında en yukarı getirmek adına sizlere 3 adet paket öneriyoruz. Bu paketler sayesinde web siteleriniz aramalarda 1 yıl içerisinde en yukarıya tırmanacaktır. 

1) Backlink Paketi  50 $ (Yıllık Ücret)
2) Hızlandırma Paketi 300 $ (Yıllık Ücret)
3) Kelime Yönlendirme Paketi 150 $ (Aylık Ücret)


 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

× Bize Whatsapp'tan Ulaşın