İstanbul
+90 543 947 95 80
info@jeffbezosweb.com

Site Düzenini Tasarlamak – SEO Hizmeti Sunma – SEO Hizmeti – SEO Hizmeti Ücretleri – SEO Hizmeti Yaptırma

Web Danışmanlık Hizmeti, Seo Hizmeti Al, Mobile Uygulama Yaptır, Back Link Satın Al, Blog Yazdırmak İstiyorum, Web Sitemi Tanıtmak İstiyorum, İngilizce Blog Yazdırmak İstiyorum, Makale YAZDIRMA siteleri, Parayla makale YAZDIRMA, Seo makale fiyatları, Sayfa başı yazı yazma ücreti, İngilizce makale yazdırma, Akademik makale YAZDIRMA, Makale Fiyatları 2022, Makale yazma, Blog Yazdırma, Tasarım Yaptırmak İstiyorum, Tüm bu hizmetlerimizden yararlanmak için mail kanalımızı veya sağ alt köşedeki Whatsapp tuşumuzu kullanabilirsiniz. info@jeffbezosweb.com

Site Düzenini Tasarlamak – SEO Hizmeti Sunma – SEO Hizmeti – SEO Hizmeti Ücretleri – SEO Hizmeti Yaptırma

Etiketli Görüntü Dosyası  – SEO Hizmeti Sunma – SEO Hizmeti – SEO Hizmeti Ücretleri – SEO Hizmeti Yaptırma

Web Tasarımı

Bu bölümde, ilk bölümde açıklanan sorunları ele alacağım ve teknik bir sistem tasarımı tasarlayarak bunları nasıl çözeceğimi tartışacağım. Uygulamada, aşağıdakileri tasarlayacak ve uygulayacaksınız:

  • Tüm büyük tarayıcılarda aynı görünen güzel bir grafik şablon (düzen) ve ona farklı renk şemaları ve diğer görünüm niteliklerini dinamik olarak uygulayan bir mekanizma.
  • Oluşturulan şablonu, kodun tamamını her sayfaya fiziksel olarak kopyalayıp yapıştırmadan sitenin tüm sayfalarıyla kolayca paylaşmanın bir yolu.
  • Kullanıcıların sitedeki kaynakları kolayca bulmasını sağlayan ve kullanıcılara o anda site haritasında nerede olduklarını net bir şekilde söyleyerek geriye doğru gezinmelerini sağlayan bir navigasyon sistemi.
  • Sadece ortak bir tasarımı sitenin tüm sayfalarına uygulamanın değil, aynı zamanda sayfa görüntülemelerini saymak veya kullanıcının favori stilini sayfaya uygulamak gibi ortak bir davranışı da uygulamanın bir yolu.

Yeniden kullanılabilirlik, menü, gezinme ve özelleştirme gereksinimlerinizi uygularken ASP.NET’teki bazı özelliklerden nasıl yararlanabileceğinizi açıklayacağım. Ayrıca arama motoru optimizasyonu (SEO) dostu olan, yönetimi kolay bir şablon oluşturmak için CSS düzenlerini nasıl kullanacağımı da gözden geçireceğim. Daha sonra, “Çözüm” bölümünde bu güçlü yeni özellikleri uygulamaya koyacaksınız!

Site Düzenini Tasarlamak

Bir site tasarımı geliştirirken, genellikle Adobe Photoshop, Jasc Paint Shop Pro, Paint.NET gibi bir grafik uygulamasıyla bir model veya sitenin daha önce nasıl görünmesi gerektiğini size göstermek için yalnızca bir kağıt parçası oluşturursunuz. HTML’de herhangi bir belirli düzen veya kodlama yaparsınız.

Bir maketiniz olduğunda, onu çeşitli model kullanıcılarına, test uzmanlarına ve yöneticilere gösterebilir ve onlar da uygulanıp uygulanmayacağına karar verebilir. İçeriğin sayfanın çeşitli alanlarında nasıl düzenleneceğini gösterdiğiniz, gösterilene benzer basit bir resim oluşturabilirsiniz.

Bu, üst bilgi ve alt bilgi içeren tipik bir üç sütunlu düzendir. Düzen onaylandığında, onu gerçek grafikler ve HTML ile yeniden oluşturmanız gerekir. Bunu grafik programında yapmak mantıklıdır, çünkü bir web tasarımcısının bu maketleri görüntü olarak üretmesi, gerçek HTML sayfalarından ortalama olarak çok daha az zaman alır. Müşteri son maketi onayladığında, web tasarımcısı maket görüntüsünü küçük parçalara ayırabilir ve bunları bir HTML sayfasında kullanabilir.

Doğası gereği çok sanatsal olmayan bizler için maket oluşturmak her zaman kolay değildir. Orta veya büyük bir şirket için bu bir sorun değildir çünkü genellikle grafik tasarımı oluşturacak profesyonel bir tasarımcı vardır ve ardından geliştiriciler (sizin ve benim gibi insanlar) uygulamayı bunun etrafında oluşturur veya tasarımcı güzel bir tasarım oluşturur. 


Web sitesi tasarımı nasıl Yapılır
Web sitesi tasarımı ücretsiz
Online web sitesi tasarımı
Web sitesi Tasarımı örnekleri
Web sitesi tasarımı Fiyatları
Web sitesi tasarımı programları
Profesyonel hazır web Sitesi
Hazır web sitesi düzenleme


Grafik tasarımı kendi başınıza oluşturmakla karşı karşıya kalırsanız, bazen üçüncü taraf bir şirketin yardımını almak yararlı olabilir, aslında sitenin bir yönünü sanatsal açıdan daha yetenekli birine taşeron olarak verebilirsiniz ve onlar da yapabilirler. bir site şablonu.

Bu, TemplateMonster gibi bir şirketten önceden oluşturulmuş bir şablonu lisanslamak anlamına da gelebilir. Bu çalışmada tartışılan web sitesini oluşturmak amacıyla, Creative Commons’ta resimler ve videolar gibi geniş bir ücretsiz kaynak koleksiyonu aracılığıyla “bira” araması yaparken bulduğum üç bira bardağının resmini kullandım.

Daha sonra, tutarlı bir renk şeması üzerinde karar vermek istedim ve doğru şema olan “Dark Beer”ı bulmama yardımcı olması için renk şemalarını gösteren bir site olan http://kuler.adobe.com’u kullandım.

Daha sonra Paint.NET’te bazı degradeler ve bir logodan oluşan bazı destekleyici grafikler oluşturdum. Paint.NET, Adobe Photoshop’a benzeyen ancak tamamen .NET ile yazılmış ve ücretsiz olarak kullanılabilen bir grafik tasarım programıdır. Tüm bunları birleştirerek başlangıç ​​noktası olarak kullanabileceğim bir site tasarımı oluşturdum.

Her şeyi oldukça basit tuttum, bu yüzden sitenin düzenini bir araya getirmek için çok fazla çalışmam gerekmedi. Grafikleri ve renk şemasını siteye uygulamak için temasındaki stil sayfalarını tanımlamaya gerçekten başlamam gerekiyordu.

Tasarımı Uygulamak İçin Kullanılan Teknolojiler

ASP.NET 3.5 SP1, sitenin çalışmasını sağlayan üstün teknolojidir. Bu, web sunucusunda çalışır ve .NET Framework tarafından sağlanan işlevsellikten yararlanır. Ancak ASP.NET, kullanıcının bilgisayarında çalışmaz; bunun yerine, bir tarayıcının bir sayfayı işlemek için kullandığı öğeleri dinamik olarak oluşturur.

Tarayıcıya gönderilen öğeler, HTML’deki çeşitli öğeler için renkler, boyutlar ve hizalamalar sağlayan HTML, resimler ve Basamaklı Stil Sayfalarından (CSS) oluşur. ASP.NET ayrıca, veri doğrulamayı işlemek ve tarayıcıya web sunucusuyla nasıl etkileşim kuracağını söylemek için tarayıcıya gönderilen bazı JavaScript prosedürel kodlar da oluşturur.

HTML çeşitli şekillerde oluşturulur. Forma denetimler bırakmak için Visual Studio’daki görsel form tasarımcısını kullanabilirsiniz ve bu, nihai olarak HTML yayan denetimler için otomatik olarak işaretleme oluşturur. Form tasarımcısında kolayca belirtilmeyen özellikler vermek için .aspx dosyalarında kendi HTML kodunuzu elle düzenleyebilir veya yazabilirsiniz. Son olarak, HTML kodunuz veya .NET Framework’teki sınıflar tarafından dinamik olarak oluşturulabilir, HttpHandlers bunun en iyi örneğidir.

Stil Sayfası Dosyalarında Stilleri Tanımlamak için CSS Kullanma

Bu çalışmada CSS’nin kapsamlı bir açıklamasını yapmak mümkün değildir, ancak bazı genel kavramları ele alacağım. CSS ile ilgili tüm ayrıntılar için diğer kaynaklara başvurmalısınız.

CSS’nin amacı, yazı tipi boyutu, renk, hizalama vb. gibi çeşitli biçimsel öğeler belirterek görsel HTML etiketlerinin nasıl oluşturulacağını belirtmektir. Seçiciler olarak adlandırılan bu stiller, HTML etiketlerinin öznitelikleri olarak dahil edilebilir veya ayrı olarak depolanabilir ve Sınıf, kimlik veya belirli bir HTML öğesi için bir kural tanımlayarak başvurulabilir.

Bu kötü çünkü tüm HTML dosyalarına girmeden ve CSS özniteliklerini aramadan bu biçimsel öğeleri değiştirmek zor. Ayrıca indirilen her sayfaya hacim katar ve böylece sayfaların algılanan genel performansına zarar verir.

Bunun yerine, stil tanımlarını her zaman .css uzantılı ayrı bir stil sayfası dosyasına koyun; veya stilleri bir HTML dosyasına dahil etmekte ısrar ediyorsanız, en azından bunları HTML dosyasının üst kısmındaki bir <stil> bölümünde tanımlayın.


Web sitelerinizi, arama motorlarında en yukarı getirmek adına sizlere 3 adet paket öneriyoruz. Bu paketler sayesinde web siteleriniz aramalarda 1 yıl içerisinde en yukarıya tırmanacaktır. 

1) Backlink Paketi  50 $ (Yıllık Ücret)
2) Hızlandırma Paketi 300 $ (Yıllık Ücret)
3) Kelime Yönlendirme Paketi 150 $ (Aylık Ücret)


 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

× Bize Whatsapp'tan Ulaşın