Yöntem Gizleme – SEO Hizmeti Sunma – SEO Hizmeti – SEO Hizmeti Ücretleri – SEO Hizmeti Yaptırma
Yöntem Gizleme
Dikkate alınacak yöntem kümesini belirlerken, derleyici uygun bir yöntem bulana kadar kalıtım ağacında yukarı doğru yürür ve ardından yalnızca devralma hiyerarşisinde o seviyede aşırı yük çözümlemesi gerçekleştirir; hiyerarşinin farklı düzeylerinde bildirilen işlevleri dikkate almaz.
Bu koda hızlı bir bakış, d.Process(i) çağrısının temel sınıf işlevini çağıracağından şüphelenmesine yol açabilir, çünkü bu sürüm tam olarak eşleşen bir kısa sürüyor. Ancak kurallara göre, derleyici Derived.Process(int) öğesinin bir eşleşme olduğunu belirlediğinde, hiyerarşide daha yukarıya bakmaz; bu nedenle, Derived.Process(int) adı verilen işlevdir.
Temel sınıf işlevini çağırmak için temel sınıfa açık bir atama gerekir çünkü türetilmiş işlev temel sınıf sürümünü gizler.
Dönüşümler
Bazı durumlarda, daha önce bahsedilen basit kurala dayalı olarak birden çok eşleşme vardır. Bu olduğunda, birkaç kural hangi durumun daha iyi kabul edildiğini belirler ve diğerlerinden daha iyi olan tek bir kural varsa, o da denir.
Üç kural aşağıdaki gibidir:
• Dönüştürme gerektiren tür yerine tam bir tür eşleşmesi tercih edilir.
• Bir türden diğerine örtük dönüştürme varsa ve diğer yönde örtük dönüştürme yoksa, örtük dönüştürmeye sahip tür tercih edilir.
• Bağımsız değişken işaretli bir tamsayı türüyse, işaretsiz bir tamsayı türüne dönüştürmek yerine başka bir işaretli tamsayı türüne dönüştürme tercih edilir.
Birinci ve üçüncü kurallar çok fazla açıklama gerektirmez. Ancak ikincisi biraz daha karmaşık görünüyor. Bir örnek daha açık hale getirmelidir.
Process()’e yapılan ilk çağrıda, bağımsız değişken olarak bir int iletilir. Bu, işlevin uzun versiyonuyla eşleşir, çünkü int’den long’a örtük bir dönüşüm vardır ve int’den short’a örtük dönüştürme yoktur.
Ancak ikinci çağrıda, sbyte’dan short veya long’a üstü kapalı dönüşümler vardır. Bu durumda ikinci kural geçerlidir. Kısadan uzuna örtülü bir dönüşüm vardır ve uzundan kısaya bir dönüşüm yoktur; bu nedenle kısa süren sürüm tercih edilir.
Değişken Uzunlukta Parametre Listeleri
Değişken sayıda parametre almak için bir parametre tanımlamak bazen yararlıdır. (Console.WriteLine() iyi bir örnektir.) C#, bu tür desteğin kolayca eklenmesine izin verir.
Son parametredeki params anahtar sözcüğü, derleyicinin işlevleri arama şeklini değiştirir. Bu işleve bir çağrı ile karşılaştığında, önce işlev için tam bir eşleşme olup olmadığını kontrol eder. İlk işlev çağrısı eşleşir.
İkinci görüşmede işler ilginçleşiyor. object parametresine sahip tanım eşleşmez, ancak object dizisine sahip olan da eşleşmez.
Bu eşleştirmelerin her ikisi de başarısız olduğunda, derleyici params anahtar sözcüğünün var olduğunu fark eder ve ardından params parametresinin dizi kısmını kaldırarak ve aynı sayıda parametre olana kadar bu parametreyi çoğaltarak parametre listesini eşleştirmeye çalışır.
Bu, eşleşen bir işlevle sonuçlanırsa, nesne dizisini oluşturmak için kodu yazar. Bu örnekte, params parametresi bir nesne dizisiydi, ancak herhangi bir türde bir dizi olabilir. Diziyi alan sürüme ek olarak, işlevin bir veya daha fazla belirli sürümünü sağlamak genellikle mantıklıdır.
Bu hem verimlilik açısından kullanışlıdır (böylece nesne dizisinin oluşturulması gerekmez) hem de params sözdizimini desteklemeyen dillerin tüm çağrılar için nesne dizisini kullanması gerekmez. Bir, iki ve üç parametre alan sürümlerin yanı sıra dizi alan bir sürüme sahip bir işlevi aşırı yüklemek iyi bir pratik kuraldır.
Web ne Demek türkçesi
Web 2.0 ne demek
web nedir, ne işe yarar
Web sayfası Nedir kısaca
Web Ne Demek
Web 2.0 araçlarının Genel adı nedir
Web 2.0 Araçları Örnekleri
Web ne demek İngilizce
Diğer Sınıf Detayları
Burada, yapıcılar, iç içe yerleştirme ve aşırı yükleme kuralları dahil olmak üzere sınıfların çeşitli sorunlarından bazılarını tartışır.
İç İçe Sınıflar
Bir yardımcı sınıfın yalnızca bir başka sınıf tarafından kullanılması gibi durumlarda, bazen sınıfları diğer sınıfların içine yerleştirmek uygundur. Yuvalanmış sınıfın erişilebilirliği, sınıf ve üye değiştiricilerin etkileşimi için belirtilenlere benzer kurallara uyar.
Üyelerde olduğu gibi, iç içe geçmiş bir sınıftaki erişilebilirlik değiştiricisi, iç içe geçmiş sınıfın iç içe geçmiş sınıf dışında hangi erişilebilirliğe sahip olduğunu tanımlar. Özel alan yalnızca bir sınıf içinde göründüğü gibi, özel iç içe geçmiş bir sınıf da yalnızca onu içeren sınıf içinden görülebilir.
Aşağıdaki örnekte, Parser sınıfı, dahili olarak kullandığı bir Token sınıfına sahiptir. Yuvalanmış bir sınıf kullanmadan aşağıdaki gibi yazılabilir.
Bu örnekte, hem Parser hem de Token sınıfları herkes tarafından erişilebilir durumdadır ve bu optimal değildir. Token sınıfı, sınıfları listeleyen tasarımcılarda bir sınıf daha yer kaplamakla kalmaz, aynı zamanda genel olarak kullanışlı olacak şekilde tasarlanmamıştır. Bu nedenle, Token’ı, Parser dışındaki tüm sınıflardan gizleyerek, özel erişilebilirlik ile bildirilmesine izin verecek şekilde iç içe geçmiş bir sınıf yapmak yararlıdır.
Artık kimse Token’ı göremez. Başka bir seçenek de, Token’ı dahili bir sınıf yapmaktır, böylece derleme dışında görünmez, ancak bu çözümle derleme içinde hala görünür. Token’ı dahili bir sınıf yapmak, iç içe geçmiş bir sınıf kullanmanın önemli bir avantajını da kaçırır.
İç içe geçmiş bir sınıf, kaynak kodu okuyanlara, Ayrıştırıcı için dahili değerler önemli olmadıkça Token sınıfının güvenle göz ardı edilebileceğini açıkça belirtir. Bu organizasyon tüm montaja uygulanırsa, kodu önemli ölçüde basitleştirmeye yardımcı olabilir.
İç içe yerleştirmeyi bir düzenleme özelliği olarak da kullanabilirsiniz. Parser sınıfı, Language adlı bir ad alanının içindeyse, sınıfları Parser için güzel bir şekilde düzenlemek için Parser adlı ayrı bir ad alanına ihtiyacınız olabilir. Parser ad alanı, Token sınıfını ve yeniden adlandırılmış bir Parser sınıfını içerir. Yuvalanmış sınıflar kullanılarak, Parser sınıfı, Language ad alanında bırakılabilir ve Token sınıfını içerebilir.
Web sitelerinizi, arama motorlarında en yukarı getirmek adına sizlere 3 adet paket öneriyoruz. Bu paketler sayesinde web siteleriniz aramalarda 1 yıl içerisinde en yukarıya tırmanacaktır.
1) Backlink Paketi 50 $ (Yıllık Ücret)
2) Hızlandırma Paketi 300 $ (Yıllık Ücret)
3) Kelime Yönlendirme Paketi 150 $ (Aylık Ücret)