İstanbul
+90 543 947 95 80
info@jeffbezosweb.com

Genişletilmiş Arama – SEO Hizmeti Sunma – SEO Hizmeti – SEO Hizmeti Ücretleri – SEO Hizmeti Yaptırma

Web Danışmanlık Hizmeti, Seo Hizmeti Al, Mobile Uygulama Yaptır, Back Link Satın Al, Blog Yazdırmak İstiyorum, Web Sitemi Tanıtmak İstiyorum, İngilizce Blog Yazdırmak İstiyorum, Makale YAZDIRMA siteleri, Parayla makale YAZDIRMA, Seo makale fiyatları, Sayfa başı yazı yazma ücreti, İngilizce makale yazdırma, Akademik makale YAZDIRMA, Makale Fiyatları 2022, Makale yazma, Blog Yazdırma, Tasarım Yaptırmak İstiyorum, Tüm bu hizmetlerimizden yararlanmak için mail kanalımızı veya sağ alt köşedeki Whatsapp tuşumuzu kullanabilirsiniz. info@jeffbezosweb.com

Genişletilmiş Arama – SEO Hizmeti Sunma – SEO Hizmeti – SEO Hizmeti Ücretleri – SEO Hizmeti Yaptırma

Gizli Yöntemler – SEO Hizmeti Sunma – SEO Hizmeti – SEO Hizmeti Ücretleri – SEO Hizmeti Yaptırma

Genişletilmiş Arama

Bu görevdeki kavramlar, uygulamanızda kullanıcılarınıza sağlamak istediğiniz hemen hemen her tür arama için genişletilebilir ve uygulanabilir. Eşleşen sonuçların sayısı gibi kullanıcıya daha fazla bilgi sağlamak için bu uygulamayı bile geliştirebilir ve genişletebilirsiniz.

GWT tarafından sağlanan tesisat ve aletler, bu işlevselliği sağlamayı son derece kolaylaştırır. Canlı arama AJAX modelinin ve kullanımının en iyi örneklerinden biri Google öneri hizmetidir. Bir metin alanına bir arama sorgusu dizesi yazdığınızda, sorguyu alır ve görüntüler.

Parola Gücü Denetleyicisi

Görsel ipuçları, kullanıcıyı uygulamadaki şeylerin durumu hakkında bilgilendirmenin harika bir yoludur. Mesaj kutuları ve uyarılar bu amaçla çok sık kullanılır, ancak genellikle kullanıcıyı rahatsız ederler. Bir uygulama kullanılırken durumu kullanıcıya ince bir şekilde belirtilerek çok daha akıcı ve keyifli bir kullanıcı deneyimi sağlanır.

Bu bölümde, girilen bir şifrenin gücünü renkler ve onay kutularını kullanarak kullanıcıya gösteren bir uygulama oluşturacağız. Onay kutularını normal kullanımlarından çok farklı bir şekilde kullanacağız. Bu, GWT pencere öğelerini yeni ve farklı şekillerde kullanmanın ve harika bir kullanıcı deneyimi sağlamak için bunları karıştırmanın ve eşleştirmenin bir örneğidir.

Denetleyiciyi Oluşturma

Günümüz ve çağda, hemen hemen her şey için şifreler gereklidir ve güvenli şifreler seçmek çok önemlidir. En yaygın şifre kırma istismarlarından korunan bir şifre oluşturmak için önerilen çok sayıda kriter vardır.

Bu ölçütler, belirli sayıda küçük harf ve sayısal rakam içeren 15 harfli parolalar oluşturmaktan rastgele parola oluşturucular kullanarak parolalar oluşturmaya kadar geniş bir yelpazeyi yönetir. Örnek uygulamamızda, çok basit ve sadece şifredeki harf sayısını kontrol eden bir şifre gücü denetleyicisi oluşturacağız.

Beşten az harf içeren bir parola dizisi zayıf, beş ila yedi harf içeren bir parola ise orta güç olarak kabul edilecektir. Yediden fazla harf içeren herhangi bir şifre güçlü kabul edilecektir. Kriterler kasıtlı olarak basit tutuldu, böylece gerçek şifre gücü kriterlerine tamamen karışmadan uygulamayı oluşturmaya odaklanabiliriz.

Bu, kavramları anlamamıza yardımcı olacaktır ve ardından, uygulamanızın garanti ettiği herhangi bir parola gücü kriterini kullanmak için genişletebilirsiniz. Bu örnek, parola gücünü elde etmek için bir hizmet kullanır, ancak bu, bir sunucu kullanmaya gerek kalmadan tümüyle istemcide de yapılabilir.

1. Password Strength Service.java adlı yeni bir Java dosyası oluşturun. Yönteme parametre olarak sağlanan bir parola dizesinin gücünü almak için bir yöntemle PasswordStrengthService arabirimi tanımlayın.

2. Bu hizmet tanımı arabiriminin eşzamansız sürümünü PasswordStrengthServiceAsync.java adlı yeni bir Java dosyasında oluşturun.

3. Parola gücü hizmetimizin uygulamasını PasswordStrengthServiceImpl.java adlı yeni bir Java dosyasında oluşturun.

4. Şimdi bu uygulama için kullanıcı arayüzünü oluşturalım. com.packtpub.gwtbook’u genişleten pakette PasswordStrengthPanel.java adlı yeni bir Java dosyası oluşturun.

Parola dizesini girmek için bir metin kutusu oluşturun ve parolanın gücünü görüntülemek için kullanacağımız onay kutularını tutmak için StrengthPanel adlı bir ArrayList oluşturun. Ayrıca PasswordStrengthService nesnesini oluşturun.

5. Stillerini varsayılan stile ayarlayarak tüm onay kutularını temizlemek için özel bir yöntem ekleyin.

6. Parola gücüne bağlı olarak CSS adını döndürecek özel bir yöntem ekleyin. Bu, güce dayalı olarak onay kutusunun stilini dinamik olarak ayarlamamız için güzel bir yoldur.


Duyarlı arama ağı reklamı
arama motorları neden işletmelerin bulunması gereken önemli bir yerdir?
Google Ads
Dinamik Arama Ağı Reklamları
Google arama ağı reklamları
Arama Ağı reklamları
Google Adwords Reklamları


7. PasswordStrengthPanel sınıfının yapıcısında, forcePanel adlı bir HorizontalPanel oluşturun, ona dokuz onay kutusu ekleyin ve stilini ayarlayın. Daha önce de belirtildiği gibi, bu kitaptaki örnek uygulamalarda kullandığımız stiller, bu çalışma için kaynak kod dağıtımının bir parçası olan Samples.css dosyasında mevcuttur.

Aynı onay kutularını güç nesnesine de ekleriz, böylece daha sonra durumlarını ayarlamak için onları alabiliriz. Bu onay kutuları, şifre gücünü görsel olarak görüntülemek için kullanılacaktır. Kullanıcı arayüzüne eklediğimiz widget’lar için kapsayıcı olarak kullanacağımız yeni bir VerticalPanel oluşturun. Son olarak, hizmet hedefini oluşturun ve giriş noktasını belirleyin.

8. Aynı oluşturucuda, parola metin kutusu için stili ayarlayın ve parola kutusundaki değişiklikleri dinlemek için bir olay işleyici ekleyin.

9. Son olarak, yapıcıda, şifre metin kutusunu ve güç panelini çalışma paneline ekleyin. Bu uygulama hakkında açıklayıcı metin görüntüleyen küçük bir bilgi paneli oluşturun, böylece Örnekler uygulamamızdaki mevcut örnekler listesinde bu örnek seçildiğinde bu metni görüntüleyebiliriz. Bilgi panelini ve çalışma panelini bir yerleştirme paneline ekleyin ve widget’ı başlatın.

Parola gücü hizmeti, sağlanan dizenin boyutunu denetler ve zayıf, orta veya güçlü olmasına bağlı olarak üç, altı veya dokuz tamsayı değeri döndürür.

Parola dizisinin uzunluğu beş karakterden azsa zayıf, beş karakterden fazla olup yedi karakterden fazla değilse orta güçte bir parola olarak kabul edilmesi kriterini kullanarak bu belirlemeyi yapar. Yedi karakterden uzun her şey güçlü bir parola olarak kabul edilir.

Kullanıcı arabirimi, bir parola dizesi girmek için bir metin kutusundan ve parola olarak girilen dizenin gücünü görsel olarak gösteren dokuz onay kutusu içeren bir panelden oluşur. Parola metin kutusu tarafından oluşturulan klavye olaylarını dinlemek için bir olay işleyici kaydedilir.

Alana yazdığımızda veya alandaki bir karakteri değiştirdiğimizde parola metni değiştiğinde, parola gücü hizmetiyle eşzamansız olarak iletişim kurar ve verilen dizenin gücünü bir parola olarak alırız. Dönen güç, üç farklı parola gücünü sembolize etmek için renkler kullanılarak kullanıcıya görsel olarak gösterilir.

Parola gücü, HorizontalPanel’e dokuz onay kutusu eklenerek oluşturulan bileşik bir pencere öğesinde görüntülenir. Onay kutularının rengi, şifre dizisinin gücüne bağlı olarak CSS kullanılarak değiştirilir.

Kullanıcı arayüzleri oluşturmak için GWT tarafından sağlanan temel pencere öğelerini daha karmaşık parçacıklar halinde birleştirme işlemi, GWT uygulamalarının oluşturulmasında yaygın bir modeldir. GWT çerçevesinin gücünden yararlanarak bu şekilde oldukça karmaşık kullanıcı arayüzleri oluşturmak mümkündür. Bu bölümün ilerleyen kısımlarında ve ayrıca bu çalışma boyunca çeşitli GWT uygulamalarını keşfetmeye devam ederken bunun daha fazla örneğini göreceğiz.


Web sitelerinizi, arama motorlarında en yukarı getirmek adına sizlere 3 adet paket öneriyoruz. Bu paketler sayesinde web siteleriniz aramalarda 1 yıl içerisinde en yukarıya tırmanacaktır. 

1) Backlink Paketi  50 $ (Yıllık Ücret)
2) Hızlandırma Paketi 300 $ (Yıllık Ücret)
3) Kelime Yönlendirme Paketi 150 $ (Aylık Ücret)


 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

× Bize Whatsapp'tan Ulaşın