İstanbul
+90 543 947 95 80
info@jeffbezosweb.com

Web Sahtekarlığı – SEO Hizmeti Sunma – SEO Hizmeti – SEO Hizmeti Ücretleri – SEO Hizmeti Yaptırma

Web Danışmanlık Hizmeti, Seo Hizmeti Al, Mobile Uygulama Yaptır, Back Link Satın Al, Blog Yazdırmak İstiyorum, Web Sitemi Tanıtmak İstiyorum, İngilizce Blog Yazdırmak İstiyorum, Makale YAZDIRMA siteleri, Parayla makale YAZDIRMA, Seo makale fiyatları, Sayfa başı yazı yazma ücreti, İngilizce makale yazdırma, Akademik makale YAZDIRMA, Makale Fiyatları 2022, Makale yazma, Blog Yazdırma, Tasarım Yaptırmak İstiyorum, Tüm bu hizmetlerimizden yararlanmak için mail kanalımızı veya sağ alt köşedeki Whatsapp tuşumuzu kullanabilirsiniz. info@jeffbezosweb.com

Web Sahtekarlığı – SEO Hizmeti Sunma – SEO Hizmeti – SEO Hizmeti Ücretleri – SEO Hizmeti Yaptırma

Android'de Kodlama

Kod İmzalama

Kod imzalama, öncelikle ActiveX çerçevesi için güvenlik sağlamak üzere Microsoft tarafından tanıtıldı. ActiveX kodu, herhangi bir yerel Windows programını veya sistem kodunu çağırma yeteneğine sahiptir. ActiveX programları, örneğin Web tarayıcısı gibi, çağıran programla aynı güvenlik bağlamında yürütüldüğünden, programı çalıştıran kullanıcının gerçekleştirmesine izin verilen herhangi bir sistem işlemini gerçekleştirebilirler.

Kod imzalama, mobil kodun bütünlüğüne ve güvenilirliğine kefil olmak için kullanılır. Programları imzalayabilmek için, uygulama geliştiricilerin kötü amaçlı kod yazmayacaklarını garanti etmeleri gereken bir dijital sertifika almaları gerekir. Bir ActiveX programı indirildiğinde, tarayıcı imzasının geçerli olduğunu ve kodun değiştirilmediğini doğrular.

Bununla birlikte, belirli bir ActiveX denetiminin sağlayıcısına güvenip güvenmemek onlara kalmış olduğundan, kod imzalama yalnızca son kullanıcılar için sınırlı güvenlik sağlar. Genel olarak, imzalı koda istemci ana bilgisayarının kaynaklarına tam erişim verilirken, imzasız ve güvenilmeyen kodun yürütülmesi reddedilir. Böylece, genellikle yetersiz olan ya hep ya hiç ilkesi izlenir.

Java 1.1 ile uygulamalar da imzalanabilir. Güvenilmeyen uygulamalar Java korumalı alanında yürütülürken, imzalı uygulamalar yerel makinede güvenilir kod olarak yürütülebilir.

Java dilinin güvenlik çerçevesine dayanan uygulamaların aksine, ActiveX denetimleri için güvenlik daha çok bir mimari tasarım sorunudur. ActiveX, tek ana bilgisayarlarda yürütme için tasarlanmış ve başlangıçta mobil kod için tasarlanmamış OLE’ye (Nesne Bağlama ve Gömme) dayanır.

Kimlik Avı ve Web Sahtekarlığı

“Phishing”, özel verilerin avlanmasının başka bir ifadesidir. “Web sahtekarlığı” terimi, müşterileri kandırmak amacıyla güvenilir şirketlerin Web varlıklarıyla alay etme tekniklerini ifade eder. Kimlik avı saldırıları, kimlik hırsızlığı veya kredi kartı dolandırıcılığı için kullanılabilecek sosyal güvenlik numaraları ve kredi kartı numaraları gibi kişisel bilgileri elde etmek amacıyla gerçekleştirilir.

Bu tür saldırılar özellikle bankalar gibi iyi bir üne sahip finansal kuruluşların ve kredi kartı kuruluşlarının müşterilerini etkiler. Oltalama saldırısı gerçekleştirmek için yaygın bir yaklaşım, tanınmış bir şirketin resmi temsilcisinden geliyormuş gibi görünen e-postalar göndermektir. Sahte iddialar kullanılarak, e-posta alıcılarının sahte Web sitelerinde kişisel kimlik kodlarını girmeleri teşvik edilir.

Anti-Phishing Çalışma Grubu’nun düzenli olarak yayınlanan istatistiklerinin de gösterdiği gibi, bu tür saldırıların tipik hedefi çevrimiçi bankacılıktır. Örnek kredi kartı şirketimiz ChiefCard’ın çevrimiçi bankacılık hizmeti sunduğunu varsayalım.

Müşterimiz Alice’in bu hizmeti kullanabilmesi için kredi kartı numarasını ve kişisel kimlik numarasını (PIN) girmesi gerekmektedir. Kredi transferlerinin tek seferlik işlem numaraları (TAN) aracılığıyla onaylanması gerekir.

Bir kimlik avı saldırısı sırasında Alice, ChiefCard’ın resmi bir temsilcisinden geliyormuş gibi davranan bir e-posta alır. Bu e-postada, Alice’e kendisini PIN’ini ve sonraki iki TAN’ı girmesinin istendiği bir Web sitesine yönlendiren bir bağlantıyı açması söylendi.

Bu talebin bahanesi, ChiefCard’daki bazı idari işlerin Alice’in hesap bilgilerinin onaylanmasını gerektirmesidir. Saldırganlar talep edildiği gibi Alice’in banka verilerini ele geçirirler ve artık bu verileri Alice’in hesabındaki borçlar için kötüye kullanabilirler – ChiefCard genel olarak mali kayıplarından sorumlu değildir.


Uluslararası internet dolandırıcılığı nereye şikayet edilir
Yurtdışı dolandırıcılığı
internet bankacılığı dolandırıcılığı para iadesi,
Sosyal medya dolandırıcılığı şikayet
Yurtdışı dolandırıcıları nereye şikayet edilir
İnternet DOLANDIRICILIĞI cezası
Sanal dolandırıcılar şikayet hattı
Online alışveriş dolandırıcılığı


Kimlik avı saldırıları için kullanılan web sahtekarlığı, genellikle aşağıdaki faktörlere dayanır:

• İkna edici Web sitesi ve e-posta tasarımı. Sahte Web siteleri ve e-postalar, orijinal hizmet sağlayıcının resmi Web siteleri ve postalarıyla aynı görünüme ve hisse sahiptir.

• İkna edici URL’lerin kullanımı. URL’ler, kötüye kullanımın tespit edilmesini zorlaştırabilecek birçok şekilde ifade edilebilir. Diğerlerinin yanı sıra, URL’ler alan adları yerine IP adresleri içerebilir. Ayrıca, kaydedilmesi zor olan yazım hataları kötüye kullanılabilir. Örnek vermek gerekirse, küçük “i” harfini küçük “l” harfinden ayırt etmek zordur ve saldırganlar resmi site yerine URL’yi kullanarak müşterileri kandırabilir.

Bu nedenle, kullanıcıların yalnızca bağlantıları açmak yerine adresleri tarayıcılarında yeniden yazmaları önerilir. Ayrıca, resmi hizmet sağlayıcılar hizmetleri için adres çubukları olmayan tarayıcı pencereleri kullandıklarında URL’lerin kontrol edilmesi bazen karmaşık olabilir – bu, takip edilmemesi gereken bir yaklaşımdır.

• “Güvenli bağlantılar” gibi davranmak.SSL/TLS kullanan güvenli bağlantılar, Web tarayıcısının durum çubuğundaki kilit simgeleriyle gösterilir. Ancak bireysel bir bağlantının güvenilirliğinin kullanıcılar tarafından doğrulanması gerekir.

Yalnızca geçerli bir sertifikaya sahip herhangi bir tarafla değil, sözde hizmet sağlayıcıyla gerçekten güvenli bir etkileşim yürütüp yürütmediklerini gözlemlemek zorundadırlar. Bazen, şovun yazarları olarak, şirketler üçüncü taraflara Web varlıklarını tasarlama ve sürdürme yetkisi verirse, bu önemsiz bir görev olabilir.

Kimlik avı ve Web sahtekarlığı saldırıları, yalnızca son kullanıcılara zarar vermekle kalmaz, aynı zamanda hizmet sağlayıcılara da zarar verir, çünkü kimlik avı, yerleşik markaların iyi itibarını ve kullanıcıların şirkete olan güvenini kötüye kullanmayı amaçlar.

Böylece phishing saldırılarının tespit edilmesi ve müşterilerin en kısa sürede uyarılması için ek mali ve idari çalışmalar yapılmaktadır. Sorumluluk sorunları çoğu zaman çözülmemiş olsa da, kimlik avı saldırılarının başarılı olması durumunda hizmet sağlayıcılar tazminat talepleriyle karşı karşıya kalabilir.

Kimlik avına ve Web sahtekarlığına karşı teknik korumaya ulaşmak zor görünüyor. En uygun yaklaşım, müşterileri olası saldırılara karşı bilgilendirmek ve duyarlı hale getirmektir. Servis sağlayıcılar için, müşterilere PIN/TAN mekanizmaları yerine akıllı kartlara dayanan ev bankacılığı gibi uygulanabilir alternatifler sunmak en iyi uygulamadır.

Masaüstü Güvenliği

Sunulan saldırı teknikleri dışında virüs, solucan gibi tehditler ile son kullanıcıların güvenliği tehlikeye girebilmektedir. İnternet hizmetlerini dikkatli kullanarak, işletim sistemlerini ve tarayıcı yazılımını düzenli olarak güncelleyerek ve güvenlik duvarları ve virüs tarayıcılar gibi ek güvenlik yazılımları kullanarak bu güvenlik tehditlerine karşı koymak müşterilerin kendilerine kalmıştır. Aşağıda, en yaygın güvenlik tehditlerine genel bir bakış verilmektedir.


Web sitelerinizi, arama motorlarında en yukarı getirmek adına sizlere 3 adet paket öneriyoruz. Bu paketler sayesinde web siteleriniz aramalarda 1 yıl içerisinde en yukarıya tırmanacaktır. 

1) Backlink Paketi  50 $ (Yıllık Ücret)
2) Hızlandırma Paketi 300 $ (Yıllık Ücret)
3) Kelime Yönlendirme Paketi 150 $ (Aylık Ücret)


 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

× Bize Whatsapp'tan Ulaşın